Noticias

architecture

Reforma per Parella Jove i Viatgera

This post is also available in: Castellano English

Pis a Nova Gràcia de Javier Barba

Reforma per a Parella Jove i Viatgera

MJGDoblado

diseño interiores javier barba arquitecto

Javier Barba Arquitecte té una gran experiència desenvolupant projectes molt personals. En aquesta ocasió els amos del pis eren una parella jove a la qual li agrada molt viatjar.

L’habitatge va suposar un repte ja que era el típic pis molt compartimentat i la parella desitjava una distribució més moderna amb una cuina més oberta.

La primera opció va ser tirar el primer envà que separava el rebedor del distribuïdor per obtenir un espai obert que la parella ha proposat com a menjador

diseño interiores

arquitectura espacios

La parella propietària tenia clar que desitjava una reforma de qualitat que durés tota la vida i uns materials resistents i còmodes per no haver de fer reformes en les pròximes dècades. I va demanar mobles senzills i actuals que sobrevisquessin al pas del temps ja que el seu objectiu és gastar més diners en viatges i experiències.

La Cuina tenia 3 portes d’entrada: des del distribuïdor, el passadís i un dormitori. Es va decidir fer una entrada sense porta des de la sala principal. Al principi la parella va demanar un disseny més obert però al ensenyar-los el poc espai d’emmagatzematge que permetia es van decantar per una cuina de 3 parets:

cocina diseño

arquitectura interiores

Per al sòl es va escollir una rajola de to parquet ja que la parella desitjava un sòl resistent i fàcil de mantenir. Per donar sensació de continuïtat es va decidir que el saló, el menjador i la cuina tinguessin el mateix sòl.

desing kitchen barcelona

El quadre de comandament es va decidir com la continuació del taulell de cuina de Silestone per donar uniformitat i comoditat. La parella va escollir colors neutres per poder donar importància als elements decoratius que ells aportaven dels seus nombrosos viatges.

El saló és una continuació dels dos espais anteriors i és el pas obligat cap a la zona de nit.

Javier Barba

architecture

La zona de nit va tenir la seva complicació a l’refer la cuina i els banys. En la distribució anterior existia un accés a la cuina des del passadís de la zona de nit i un antic lavabo que el propietari anterior tenia habilitat per a la rentadora. A l’refer la distribució de la cuina l’accés a la mateixa des de la zona de nit va quedar anul·lada i es va donar més espai a l’antic lavabo per convertir-lo en una cambra de bany complet de 3 peces.

Els banys es van pensar en tons diferents a petició dels propietaris:

Diseño bañodiseño

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’altre bany era de la mateixa mida però s’ha modernitzat i incorporat un armari d’emmagatzematge a petició de la parella. Els banys igual que tot l’habitatge incorpora llums al sostre.

Aquest segon Bany és de color gris:

reforma y arquitectura

El Dormitori principal va seguir la distribució original i es va actualitzar. Es van incorporar al costat de cada tauleta de nit dos endolls elèctrics 1 telefònic i un interruptor.

reformas de diseño

Reforma per a Parella Jove i Viatgera

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.