Arquitecte


This post is also available in: Spanish English

 Javier Barba, Arquitecte.

_______________________________________________________________________________

Diseño interioresDisseny d’Interiors.

Els nostres Projectes d’Interiorisme reflecteixen la personalitat de cada client: els seus gustos, necessitats i forma de vida. El disseny és totalment individualitzat i del nostre Despatx d’Arquitectura dóna resposta a les Necessitats del Client.
________________________________________________________________________________

ArquitecteProjectes d’Arquitectura

Javier Barba és un Arquitecte que ha Projectat: Cases Unifamiliars, Edifici d’habitatges, Edificis Corporatius, Col·legis, Pavellons Esportius, Cellers, Mausoleus
________________________________________________________________________________

PaisatjismePaisatgisme

 

Els Espais Oberts no deixen de ser objecte del Disseny i l’Arquitectura. Javier Barba DISSENYA tot tipus de Jardins, Patis i Terrasses per usos Privats, Comunitaris o Comercials. Apassionat de la naturalesa, les Plantes i Arbres no són Elements Estàtics, L’Espai Projectat està Pensat Per Gaudir d’ell amb el transcurs de les Estacions. Els Elements No Vegetals es Integren i faciliten l’Ús de l’Espai. L’Objectiu és aconseguir un Lloc que el Nostre Client utilitzi segons les seves necessitats i que el seu manteniment correspongui a la implicació que el Client desitgi. Disseny de Patis i Terrasses, Piscines i Spa, Jardins Verticals, Cobertes Vegetals, Jardins Temàtics, Jardins Exòtics, Hivernacles, Jardins, Zones Comunitàries, Usos Comercials.

_____________________________________________________________________

Direcció Integrada de Projectes, Project Management

Establim un nexe d’unió entre el Client i el Constructor aplicant Tècniques de Gestió de Projectes i  Project Management a tot tipus de Projectes: Construcció, Reformes, Rehabilitacions ..

  • Gestió i Control de Terminis, Costos y Qualitat.
  • Gestió de Licitacions y Contratació.
  • Direcció y Supervisió d’Obres.
  • Coordinació de Seguretat i Salut.
  • Optimització de Terminis y Costos de l’Obra.
  • Project Monitoring 

________________________________________________________________________________

 

 Arquitecte de Capçalera

Ausbar Arquitectura ofereix el servei d’Arquitecte de Capçalera Dirigit per l’Arquitecte Javier Barba. Oferim a Edificis Històrics, Comunitats de Veïns, Edificis Corporatius … Assessorament i servei tècnic-facultatiu personal, continu i integral.

 

Javier Barba, Arquitecte