Advocat Ausbar

El nostre Bufet d’Advocats

Som un bufet d’advocats que neix de l’Experiència gairebé Bicentenària de la Família Barba. El nostre objectiu és Atendre i Ajudar a Els nostres Clients, Dirigir les seves decisions i Solucionar Problemes

Pablo Barba, Advocat.

Abogado advocat Pablo Barba lawyer pablo barbaPablo Barba és el cap del nostre grup d’Advocats. És el fundador d’Ausbar Advocat i consta d’una gran experiència en Despatxos d’alt nivell, entre ells Garrigues.

pablo.barba@ausbar.es

+34 626 397 001

Contacta

pablo barba col.legi d'advocats de barcelona

 Tenim l’Experiència de Treballar amb Clients des Fa Més De Cent Anys, aportant a aquestes Entitats La Seguretat, la Confiança i la Discreció que necessiten i es mereixen.Bufet d’advocats i professionals dedicats a la protecció dels Interessos dels Nostres Clients. Treballem des de diferents àmbits i equips multidisciplinaris que enfoquen els temes tractats des de totes les Perspectives.

Ausbar advocats presta assessorament en totes les àrees del Dret, particularment en el dret de patrimonial i immobiliari tant a Particulars, Empreses, Corporacions, Fundacions i Famílies amb un compromís total amb el client i amb l’objectiu de l’excel·lència en la prestació del servei.

Un Advocat és més que un professional que ajuda a solucionar conflictes, és també un professional que ajuda al seu client a anticipar-se als esdeveniments i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat. Amb aquesta finalitat el Bufet Ausbar és més que un Advocat, som professionals que acompanyen als seus clients en les seves activitats, per facilitar-los la activitat legislativa i pre – legislativa que els puguin afectar.

La nostra prioritat és que el client se senti Segur i Atès en el terreny legal, som més que un advocat. Expliquem tots els passos i accions possibles, aconsellem i respectem la decisió del client. El nostre Treball és guiar en els Processos Legals Que necessiti, acompanyant-lo i explicant-li les millors opcions. La Llei és igual per a totohom però Cada client és diferent i Té Necessitats Úniques.