Fiscalitat Fundacions

fiscalidad fundaciones abogado ausbarAdvocats amb una àmplia experiència en temes de fiscalitat de Congregacions Religioses, Fundacions, ONG, Patronats, Mecenatges i entitats sense ànim de lucre en general.

Les fundacions per a les que treballem tenen diferents definicions jurídiques i es dediquen a diferents àmbits i àrees de la societat. Treballem amb escoles, hospitals, residències de gent gran, centres d’acollida de menors, residències de malalts, entitats culturals, entitats assistencials i congregacions religioses.

La Llei reconeix la fundació per a fins d’interès general d’acord amb la llei. Coneixent les lleis i reglaments que regulen la peculiaritat d’aquestes entitats, donem forma a les seves obligacions fiscals i guiem als nostres clients en la gestió del seu patrimoni per a la maximització dels seus objectius socials.
ausbar abogados inmobiliarios ausbar abogados inmobiliarios

abogado colegio

Ausbar obra social RSC
Cottolengo del Padre Alegre
Fundación Teresa Todà

Abogado advocat Pablo Barba lawyer pablo barbaPablo Barba és el cap del nostre grup d’Advocats. És el fundador d’Ausbar Advocat i consta d’una gran experiència en Despatxos d’alt nivell, entre ells Garrigues.

Contacta

pablo barba col.legi d'advocats de barcelona

fiscalidad fundaciones fiscalitat fundacions