Dret Immobiliari

Ausbar Advocats, amb Pablo Barba al capdavant de l’equip d’advocats immobiliaris, prestem dins el sector jurídic una atenció integrada de totes les transaccions immobiliàries. Coneixem en detall els diversos Mercats i les pràctiques que en ells es realitzen. Modernitzem les fórmules contractuals i de finançament. Tenim una gran Solvència en el Dret Immobiliari.

Platinum Estates cliente de Ausbar abogado inmobiliarioRealitzem transaccions immobiliàries d’inversors estrangers, entre ells, PLATINUM un dels grups inversors de major creixement en els últims anys. Realitzem transaccions immobiliàries d’alta complexitat i vam participar en negociacions que requereixen una gran especialització.

Ausbar Advocats és hereu de la tradició, amb gairebé 200 anys d’antiguitat, de la Família Barba en el sector immobiliari. Ausbar ha representat en algun moment algunes de les institucions més antigues de pais fidelitzant clients a través de les dècades. 

Com buffete d’Advocats Immobiliaris prestem assessorament en les diferents àrees del Dret Immobiliari: compra-venda d’immobles i societats immobiliàries, arrendaments, contractes de promoció i construcció, finançament immobiliària i configuració jurídica de grans immobles.

Ausbar Retail ofereix un assessorament personalitzat a les empreses de Retail i Restauració: recerca de l’espai més apropiat, negociació de contractes i condicions, gestió de llicències i optimització del pagament d’impostos. Alguns clients i partners amb els que hem col·laborat:

Retail barcelona ausbarretail barcelona ausbar advocat inmobiliari dret immobiliari

Tenim experiència en la Gestió d’Herències Patrimonials i en l’execució de Testaments amb diferents hereus. La nostra atenció en personalitzada per a cada client implicat, ajudem a arribar a acords satisfactoris i realitzem tots els procediments amb les Administracions Públiques.

Col·laborem de manera habitual amb Escoles a la Gestió d’ampliació d’instal·lacions, Expropiacions i Normatives.

Llei d’Arrendaments Urbans

Llei d’Ordenació de l’Edificació

Abogado advocat Pablo Barba lawyer pablo barbaPablo Barba és el cap del nostre grup d’Advocats. És el fundador d’Ausbar Advocat i consta d’una gran experiència en Despatxos d’alt nivell, entre ells Garrigues.

Contacta

pablo barba col.legi d'advocats de barcelona

real estate lawyer advocat inmobiliari abogado inmobiliario