Propietat Intel·lectual i Industrial

Ausbar Advocats donem servei en la defensa de la Propietat no material de Persones, Institucions i Empreses. Ajudem a protegir la Propietat Intel·lectual i Industrial: Gestionem el tràmit de Patents, el Registre de Marques i tot el relacionat amb R + D + I. Gestionem i protegim la reputació a Internet: Web ‘s, Xarxes Socials, Fòrums i Wikis.

[columns][one_half]

  • Registre i Protecció de Marques i Dissenys.
  • Registre i protecció de Propietat Intel·lectual.
  • Noves Tecnologies, Protecció de Dades i Dret a la Comunicació.
  • Protecció de Imatge Pública en Xarxes Socials: Protecció i Gestió d’Imatge Pública.
  • Dret on-line.

[/one_half][one_half]

  • Patents i models d’utilitat
  • Dissenys Industrials
  • Acords de Confidencialitat
  • Indicacions Geogràfiques
  • Contractes Tecnològics.

[/one_half][/columns]

Abogado Pablo Barba

Pablo Barba, Advocat

pablo.barba@ausbar.es

+34 626.397.001

Contacta

 

 

 

___________________________________________

Bases de dades de propietat industrial

Les bases de dades de Propietat Industrial constitueixen una valuosa font d’informació tecnològica. Els documents continguts en aquestes bases de dades proporcionen informació tècnica, comercial i legal.

Per exemple, els documents de patent o model d’utilitat contenen informació que pot ser utilitzada en la vigilància estratègica per analitzar les innovacions que s’estan produint en un sector determinat, les línies d’investigació de la competència, etc. D’altra banda, aquests documents solen contenir informació que no és divulgada a través de cap altre mitjà.

La recerca d’informació a les bases de dades de Propietat Industrial és important per estudiar les possibilitats de sol·licitar una patent / model d’utilitat per als resultats obtinguts en el procés innovador. Així mateix, la informació continguda en aquestes bases de dades és rellevant en les etapes inicials de desenvolupament de nous productes, per diversos motius:

El coneixement d’elements dissenyats o desenvolupats per altres empreses / inventors particulars aportarà idees addicionals per al desenvolupament del nou producte. A més, l’anàlisi dels productes protegits facilitarà la diferenciació del nou producte i augmentarà les seves possibilitats de protecció mitjançant algun tipus de títol de propietat.

L’adequat estudi dels productes protegits mitjançant els títols de Propietat Industrial evitarà el desenvolupament i posada en el mercat de productes que puguin interferir amb els elements protegits per altres empreses / inventors particulars. Cal tenir en compte que la posada al mercat d’un nou producte que pugui infringir patents / models d’utilitat / dissenys industrials protegits pot ser font d’importants costos.

Propietat Intel·lectual i Industrial

propiedad intelectual e industrial propietat-intel·lectual