Reformar per llogar

Una reforma per després llogar el pis?

Per a moltes persones una reforma pot suposar un estrès afegit i se’ls fa molt costa amunt, però siguem realistes, és la millor opció.

reformar para alquilar

Llogaters de llarga durada

Després d’un inquilí de tota la vida, entrar a l’habitatge pot ser una experiència devastadora. Un inquilí que porta dècades al pis i que s’ha fet gran en ell pot incloure elements decoratius de àvia afectuosa que ens prepara el berenar però no és l’ideal que buscarà un nou inquilí.

 

Reformar per Llogar

Es fa patent sobretot a la cuina. És potser la part de la casa que més nota el pas del temps. Us adjuntem un exemple sobre el que acabem de treballar.

concina reformada ante despues

reforma cocina

Canviar la Distribució

A l’hora de Reformar per Llogar són diverses les decisions que cal prendre, una d’elles és actualitzar la distribució de l’habitatge. En dècades anteriors els pisos estaven molt compartimentats, preparats per a famílies nombroses però en l’actualitat es prefereixen els espais més amplis, fins i tot hi ha qui prefereix un disseny tipus Loft sense portes, ni parets.

Canviar la distribució dependrà del que es busca i de les característiques de l’edifici. Si cal posar bigues o canviar moltes instal·lacions s’encareix molt el projecte per això cal analitzar diferents opcions i buscar la que ens permeti obtenir una relació cost-benefici més gran. També influeix la zona, podem fer una reforma d’alt standing però si el barri és de classe mitjana no amortitzarem la inversió. És millor posar sobre la taula tots els barems per fer la millor elecció.

Abans i Després

Abans

Després

Projecte Realitzat per Javier Barba Arquitecte

Decisions a prendre

Sens dubte hi ha conceptes importants a tenir en compte a l’hora de reformar per llogar:

Conceptes que encareixen el projecte

i sobre els quals cal decidir:

reformar per llogar reform to rent

Distribució/Calefacció/Aire Acodicionat

Reformar per Llogar és una bona inversió

Reformar un pis que s’ha quedat obsolet és una bona inversió, si es prenen les decisions correctes es pot augmentar el preu del Lloguer i es reduirà el temps sense llogar. Amb una reforma de qualitat podem optar a inquilins més solvents i de llarga durada, evitant inquilins temporals.

Experiència Particular:

Jaime Barba, Gestor d’Inversions Immobiliàries, ens respon a aquesta pregunta, val la pena ¿Reformar per Llogar?

Sens dubte, un pis ben situat revaloritza el seu preu si s’actualitza. Sempre cal tenir en compte el preu de mercat de la zona en la qual es troba l’habitatge i s’ha de fer un estudi.

Per exemple, acabem de remodelar dos habitatges: un al Quadrant d’Or de l’Eixample junst davant de l’antic hotel Ritz i un altre a Nova Gràcia. A la primera hem valorat un sòl de parquet de primera qualitat ja que és una finca règia en molt bon estat i en una molt bona zona, el lloguer en aquesta zona, diguem que pot arribar a una xifra elevada. En canvi a Nova Gràcia, estem en un barri que s’està revaloritzant entre la gent jove pel que vam optar per un sòl de rajoles que semblen parquet, amb un resultat modern i sobretot còmode per a parelles o famílies joves.

Si desitja consultar per Gestionar els seus Lloguers:

Ausbar Asesoria Tècnica i Legal

ausbar abogado inmobiliaria constructora y arquitecto

 

 

Contacta

 

 

Dejar un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.