Discoteca a Sitges – Espai al Hotel Calipolis

Descripció del Projecte d’una Discoteca a Sitges

L’Hotel Calipolis a Sitges necessitava remodelar un espai de 130 m² per a convertir-lo en una sala multiusos que pogués ser utilitzada com a discoteca, sala de reunions corporatives i sala de banquets per a esdeveniments.

La Direcció de l’Hotel va demanar un disseny actual que encaixés amb la resta de l’Edifici i que la decoració pogués encaixar segons els diferents usos.

Elements Generals

Es van haver d’actualitzar sostres, sòls i parets. Es va optar per la Neutralitat del Blanc amb un sòl també neutre de fàcil manteniment i gran durabilitat.

Es van actualitzar els grans finestrals perquè la llum natural arribés a tota la sala en els esdeveniments realitzats en horari diürn.

La Llum com a element central de la Decoració

El fet que la la sala tingui diferents usos condicionar la decoració i el disseny de la mateixa. Els elements decoratius propis de la nit haurien de passar desapercebuts durant el dia.

Javier Barba ideo un sistema d’il·luminació que permetés donar personalitat a la nit a la sala de festes i permetés que l’espai lluís anodí durant el dia per a sala de convencions o reunions d’empresa.

discoteca discoarquitectura diseño

 

 

 

 

 

 

discoteca Sitges

Sistema de so i Pantalles per a presentacions

El sistema de so i l’acústica del local va ser ideada per gaudir de la música a la nit i per a presentacions professionals.

La sala compta amb una cabina de DJ i una àmplia zona de ball.

Una gran pantalla oculta al sostre a la discoteca baixa entre dues columnes que hi ha davant la barra per oferir un suport espectacular per a les presentacions i que aquesta quedi oculta.

hotel sitges diseño

Els lavabos de la sala-discoteca ofereixen una imatge ideal per als dos usos de la sala.

plano de diseño de la discoteca

Accés des de la Platja

La gran sala té una zona d’accés exterior que orienta la sala cap a la platja. L’Hotel Calipolis es troba a primera línia de platja i la direcció volia que el projecte estigués orientat cap a aquesta.

El projecte també compta amb una infermeria i amb una zona de jocs que pot ser tancada.

Sala Brisa de l’Hotel 

hotel sala de conferenciasjavier barba arquitecto

 

 

 

 

 

calipolis hotel discotecaJavier Barba, Arquitecte.

Javier Barba capitanea el despacho de Arquitectura: Ausbar Arquitectos. Es el fundador de Ausbar  y tiene una gran experiencia en el Diseño y Construcción de Edificios no Residenciales, Viviendas y Restauración de Edificios Catalogados o/y históricos.

Contacta

col.legi d'arquitectes