Advocat Ausbar


This post is also available in: Castellano English

El nostre Bufet d’Advocats

Som un bufet d’advocats que neix de l’Experiència gairebé Bicentenària de la Família Barba. El nostre objectiu és Atendre i Ajudar a Els nostres Clients, Dirigir les seves decisions i Solucionar Problemes

Pablo Barba, Advocat.

Abogado advocat Pablo Barba lawyer pablo barbaPablo Barba és el cap del nostre grup d’Advocats. És el fundador d’Ausbar Advocat i consta d’una gran experiència en Despatxos d’alt nivell, entre ells Garrigues.

Contacta

pablo barba col.legi d'advocats de barcelona

 Tenim l’Experiència de Treballar amb Clients des Fa Més De Cent Anys, aportant a aquestes Entitats La Seguretat, la Confiança i la Discreció que necessiten i es mereixen.Bufet d’advocats i professionals dedicats a la protecció dels Interessos dels Nostres Clients. Treballem des de diferents àmbits i equips multidisciplinaris que enfoquen els temes tractats des de totes les Perspectives.

Ausbar advocats presta assessorament en totes les àrees del Dret, particularment en el dret de patrimonial i immobiliari tant a Particulars, Empreses, Corporacions, Fundacions i Famílies amb un compromís total amb el client i amb l’objectiu de l’excel·lència en la prestació del servei.

Un Advocat és més que un professional que ajuda a solucionar conflictes, és també un professional que ajuda al seu client a anticipar-se als esdeveniments i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat. Amb aquesta finalitat el Bufet Ausbar és més que un Advocat, som professionals que acompanyen als seus clients en les seves activitats, per facilitar-los la activitat legislativa i pre – legislativa que els puguin afectar.

La nostra prioritat és que el client se senti Segur i Atès en el terreny legal, som més que un advocat. Expliquem tots els passos i accions possibles, aconsellem i respectem la decisió del client. El nostre Treball és guiar en els Processos Legals Que necessiti, acompanyant-lo i explicant-li les millors opcions. La Llei és igual per a totohom però Cada client és diferent i Té Necessitats Úniques.