Arquitectura

This post is also available in: English Castellano

[columns][one_half]arquitecte d'interiors

[/one_half][one_half]

Disseny d’Interiors

Els nostres Projectes d’Interiorisme reflecteixen la personalitat de cada client: els seus gustos, necessitats i forma de vida. El disseny és totalment individualitzat i el nostre Despatx d’Arquitectura dóna resposta a les necessitats del client.

[/one_half][one_half]

 

Veure més

[/one_half][/columns]

[columns][one_half]

Projectes d’Arquitectura

Javier Barba és un arquitecte que ha projectat: Cases Unifamiliars, Edifici d’habitatges, Edificis Corporatius, Col·legis, Pavellons Esportius, Cellers, Mausoleus ….

[/one_half][one_half]fachada colegio jesús salvador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half][/columns]

Paisatgisme. Disseny d’Exteriors

vivendes a Barcelona viviendas en Barcelona

Els espais oberts no deixen de ser objecte del Disseny i l’Arquitectura. Javier Barba dissenya tot tipus de Jardins, Patis i Terrasses per a usos privats, comunitaris o comercials. Apassionat de la naturalesa, les Plantes i Arbres no són elements estàtics, l’espai projectat està pensat per gaudir d’ell amb el transcurs de les estacions. Els Elements no Vegetals s’integren i faciliten l’ús de l’espai. L’objectiu és aconseguir un lloc que el nostre client utilitzi segons les seves necessitats i que el manteniment correspongui a la implicació que el client desitgi. Disseny de Patis i Terrasses, Piscines i Spa ‘s, Jardins Verticals, Cobertes Vegetals, Jardins temàtics, Jardins Exòtics, Hivernacles, Jardins, Zones Comunitàries, Usos Comercials.

[columns][one_half]

Direcció Integrada de Projectes, Project Management

Establim un nexe d’unió entre el Client i el Constructor aplicant Tècniques de Project Management i Construction Management en tot tipus de projectes: Construcció, Reformes, Rehabilitacions …

  • Gestió i Control de Terminis, Costos i Qualitat.
  • Gestió de Licitació i Contractació.
  • Direcció i Supervisió d’Obres.
  • Coordinació de Seguretat i Salut.
  • Optimització de Temps i Costos de l’Obra.
  • Project Monitoring

[/one_half][one_half]Asesoramiento a profesionales dirección obra

[/one_half][/columns]

[columns][one_half]

[/one_half][one_half]

Arquitecte de Capçalera

Ausbar Arquitectura ofereix el servei d’Arquitecte de Capçalera dirigit per l’Arquitecte Javier Barba. Oferim als Edificis Històrics, Comunitats de Veïns, Edificis Corporatius … assessorament i servei tècnic-facultatiu personal, continu i integral.

[/one_half][/columns]

Javier Barba, Arquitecte.

Javier Barba capitaneja el despatx d’Arquitectura: Ausbar Arquitectes. És el fundador de Ausbar i té una gran experiència en el Disseny i Construcció d’Edificis no Residencials, Habitatges i Restauració d’Edificis Catalogats o / i històrics.

Contacta

col.legi d'arquitectes