Advertiment Legal

This post is also available in: Castellano English

Objecte i contingut del lloc web El present lloc web té un caràcter merament informatiu. La informació inclosa en el lloc web, especialment en qualsevol dels Butlletins, no constitueix en cap cas un mitjà d’assessorament i la seva utilització és responsabilitat exclusiva de l’usuari. AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL S.L.L no serà en cap cas responsable dels errors o omissions que poguessin existir en la informació facilitada, ni de l’aplicació o ús concret que pogués fer de la mateixa. AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut del web, el present advertiment legal general i qualsevol avís legal específica, així com les condicions d’ús o la política de privacitat que puguin resultar aplicables a la present web

Propietat Intel·lectual Queden reservats en favor de AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL S.L.L tots els drets sobre els continguts -textuales i gràfics- tant de la pàgina web com dels Butlletins Informatius, que apareixen en la mateixa.

Protecció de Dades AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal creat sota la nostra responsabilitat les dades que vostè. Ens faciliti voluntàriament (per exemple a través del correu electrònic o de formularis posats a la seva disposició en el present lloc web) amb la finalitat de poder gestionar les seves peticions i / o consultes. Un. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint a aquest efecte un escrit (acompanyant còpia d’un document oficial que l’identifiqui) a AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL (Roger de Llúria, 56, Barcelona 08009), o enviant un correu electrònic a info@ausbar.es indicant al sobre o en l’assumpte del missatge la referència “Avís legal”. AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL es compromet a observar la obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, al tractar-los de forma confidencial i guardar-les adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia. A la nostra pàgina web no existeixen hipervincles que permetin la comunicació de les seves dades a altres pàgines web. A més, les seves dades no seran segmentades ni tampoc farem ús de mètodes invisibles de dades personals. És possible que en la nostra pàgina web hi hagi formularis en què es recaptin les seves dades per a finalitats concretes. En aquestes circumstàncies s’estarà a les condicions específiques aplicables en cada cas.

Xarxes socials Posem en el seu coneixement que estem presents en Xarxes Socials. El tractament de les dades que es realitzi de les persones que es facin seguidores (i / o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les Xarxes Socials) de les pàgines oficials deAUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL, en les xarxes socials, es regirà per aquest apartat, així com per aquelles Condicions d’ús, polítiques de privacitat i altres normatives d’accés, ús i similars que pertanyin a la xarxa social que correspongui, de les que l’usuari de les Xarxes Socials, ja hi haurà acceptat. AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL, tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social que correspongui, informar d’activitats productes o serveis de AUSBAR ASSESSORIA TÈCNICA I LEGAL SLL, o de tercers que puguin estar relacionats amb la nostra activitat així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials puguin permetre.

Enllaços En punxar en qualsevol dels enllaços (o hiperenllaços) que puguin aparèixer en el nostre lloc web, Un. Accepta fer-ho a títol informatiu i reconeix que ASESORÍA TÉCNICA Y LEGAL S.L.L no exerceix cap control sobre ni respon del contingut de la informació a la qual accedeixi.

Llei aplicable La present advertiment legal es regeix per la normativa estatal aplicable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada