Obra Social


This post is also available in: Castellano English

Ausbar vol ser sinònim d’una Actitud Solidària, Integradora, Respectuosa, Sostenible i Responsable amb l’entorn i les persones, i d’altra banda, volem significar Excel·lència, Innovació, Emprenedoria Social, Cumpliment i Capacitat per dur a terme Projectes i Iniciatives Socials.

Ausbar desenvolupa la seva Obra Social a projectes amb diverses Fundacions i col·labora amb Entitats sense ànim de Lucre.

Àrees d’Actuació de Ausbar Obra Social:

Fundacions d’Ajuda i Suport a Nens/es i Joves en risc d’Exclusió Social.
Fundacions dedicades a l’atenció i millora de la Qualitat de Vida de Malalts Dependents i de la Tercera Edat.
Fundacions dedicades a l’Ensenyament.

 

Algunes de les Entitats amb les que Ausbar col.labora son:

HogaresMD, Fundació gestionada per la Congregació Mares de Desemparats i Sant Josep de la Muntanya, té presència a Europa i Amèrica. Atén a menors amb risc d’exclusió social, bé en solitari o en coordinació amb l’Administració Pública.

Fundació Teresa Todà: Gestionada per la Congregació Carmelites Teresianes de Sant Josep està repartida per tres continents. Té com a objectiu l’educació de nens però també s’ocupa d’ancians.

Cottolengo del Pare Alegre: Fundació inspirada en els Cottolengos Italians, el Cottolengo de Pare Alegre acull a malalts sense recursos o família.

Ada, Fundació per el desenvolupament dels Adivasis a l’India.  Fundació creada fa quasi 70 anys per el Jesuïta Federic Sopeña amb la intenció d’ajudar als Adivasis, una de les castes inferiors de l’India.

Programes Concrets d’Ausbar Obra Social:

Per Pasqua, una Mona:

En Col.laboració de la Pasteleria Natcha repartim Mones de Pasqua a nens/es malalts amb famílies que pateixen o es troben en risc d’exclusió social.

Mona de 2015:

Mona inspirada en Star Wars:

por pascua una mona ausbar

Mona de 2015:

Aquesta mona inspirada en la Película Frozen es va realitzar amb més de 85Kg de Chocolanta Blanc i Negre. Les seves mides son 80*90*100cm.

 

Mona de 2014:

Amb més de 80 Kg de Chocolata aquesta mona fou la delícia de més de 150 malalts. Les seves dimensions  eran 100*100*85cm.

Un niño una mona 2014

 

 

 

Responsabilitat Social Corporativa.

El Llibre Verd de la Comissió Europea fomenta un marc europeu per a la Responsabilitat Social de les empreses. Publicat a 2001 aquest Llibre defineix la Responsabilitat Social Corporativa com la Integració voluntària de les preocupacions socials i mediambientals en les operacions comercials i les relacions que té les empreses.