Carrer del Robí, Barcelona, Barcelona, España
Triangle 1 Created with Sketch. Lloguer Triangle 1 Created with Sketch. 130€ /mes - Plaça de Parking
Coche Gran

This post is also available in: Castellano English

Parquing Gràcia: Cotxe Mitjà.

Parquing Gràcia per cotxe mitjà. Rampa d’accés àmplia amb espai per a girs i fàcil maniobrabilitat. Al centre del barri de Gràcia, en un edifici de veins, molt a prop de la plaça de la Virreina i del carrer Verdi .

Barri de Gràcia.

El Barri de Gràcia és un petit poble annexat per Barcelona a finals del segle XIX. Això fa del barri de Gràcia una de les zones amb més encant de la ciutat ja que mai ha perdut el seu aspecte de poble, amb els seus petits carrers acollidors amb poc trànsit. Gràcia és, també , un dels barris amb més identitat de la ciutat i manté vives les seves tradicions prèvies a l’annexió a la ciutat. Gràcia és el barri de Barcelona de moda amb botigues i bars . 

Parquing Gràcia: una petita necessitat.

El principal atractiu del Barri de Gràcia, el seu aspecte de poble acollidor , és també un petit desavantatge perquè els seus carrers són petits i és molt difícil trobar aparcament. També cal tenir en compte les diferents actucacions de l’Ajuntament per a crear super illes amb pas restringit als cotxes. Tenir un aparcament al Barri de Gràcia és una necessitat que facilita la vida quotidiana.

Publicat també a: Idealista.

Localización

Propiedades Similares