Edificis Històrics

Restauració i Rehabilitació

Arquitecte de Capçalera

Amb aquest nom es coneixia a l’Arquitecte que atenia a una família o a una organització en les necessitats del dia a dia dels seus edificis històrics. Durant molts anys les famílies tenien un metge de capçalera i un arquitecte de capçalera. Aquest arquitecte coneixia els edificis dels seus clients amb detall, solucionava els problemes que podien sorgir i gestionava el manteniment dels mateixos. Solia ser també el dissenyador del projecte o conèixer a l’arquitecte anterior quan aquest es jubilava.

Javier Barba és l’Arquitecte de Capçalera de nombrosos edificis a Barcelona. Molts d’aquests edificis són Edificis Històrics, Antics i / o catalogats i tant són edificis d’habitatges, Hospitals i Centres Religiosos. Conèixer els detalls dels edificis en el seu manteniment diari facilita la solució de problemes si aquests sorgeixen: inundacions, trencaments, etc., però el més important és la prevenció dels mateixos. Si l’edifici té un bon manteniment fa que la factura de possibles reparacions sigui menor i la tranquil·litat del propietari no es veu alterada.

La Restauració d’Edificis Catalogats comporta la responsabilitat de mantenir un Patrimoni Arquitectònic de tots. El compliment de normes encara més estrictes que en les restauracions d’edificis moderns o sense interès artístic porta al fet que no tots els arquitectes coneguin les tècniques necessàries.

Edificis en els quals hem treballat:

arquitecte capella esglesia

 

Arquitecte del seminari

Javier Barba, Arquitecte.

Javier Barba capitaneja el despatx d’Arquitectura: Ausbar Arquitectes. És el fundador de Ausbar i té una gran experiència en el Disseny i Construcció d’Edificis no Residencials, Habitatges i Restauració d’Edificis Catalogats o / i històrics.

Contacta

col.legi d'arquitectes

edificio histórico

Dejar un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.