Home Staging – Maquillar casa teva per vendre-la

home staging ausbar inmobiliaria maquillar tu casa para venderla

Vendre al Millor preu.

Aquesta pràctica que arriva dels Estats Units i Canadà consisteix en potenciar la imatge d’una vivienda per Mellorar el Preu de Venda.

Baixar el preu no sempre és la millor opció.

 

Per la malloria dels possibles compradors és molt dificil veure les possibilitats d’una vivenda vella i plena de mobles. Per això es fa un maquillatge de la vivenda. El resultat és tan influent en el preu final de venda que aquest servei és habitual en molts països en el  moment de  vender una casa.

Segon diferens estadístiques que s’han publicat, maquillar una casa pot reduir un 50% el tiemps necessari per vendre i incrementar el preu fins a un 7% respecte al mercat*

La primera impressió és la que compte

Segons la malloria de les empreses inmobiliàries la primera impressió és fundamental perquè un possible comprador s’interessi per una propietat. Les persones que buscan casa comencen la seva recerca, en un 90% de les ocassions, por una recerca a internet. Les fotografíes que es publiquen en els diferents portals i les webs d’Inmobiliàries són fundamentals i poden fer que el comprador s’interessi o descarti la propietat, sense mès motiu que aquesta primera impressió. Aquesta decissió dura uns segons. 

 

El Home Staging es consolida a l’estat

El Home Staging va arrivar fa uns anys como una pràctica exòtica. Avui, totes les Inmobiliàries de primer nivell realitzan aquesta pràctica. El Home Staging es pot realitzar a diferents nivells i Ausbar Inmobiliària els realitza tots:

Millorar les Fotografíes de l’Inmoble

 tant fotogràficament com incorporant elements decoratius efímers. Unes simples flors o escollir les estovalles de la taula poden marcar una gran diferència.

Actualitzar la vivienda amb tocs de maquillatge

i aconseguir que les visites siguin un èxit. Pintar les parets de blanc, lluir la casa neta i sense mobles amontegats milloran la percepció del futur comprador.

Moblar una casa buida

contrariament al que es pensa, quan s’ensenya una casa amb mobles, el comprador pot fer-se una millor idea de l’espai disponible.

10 consells per vendre la teva casa segons la BBC: Assessora’t per un professional i Home Staging