Vendre el seu Pis amb Ausbar – La millor opció

Una Xarxa Internacional d’Inversors
Una Xarxa local de Captadors

Vendre el seu Pis amb Ausbar:

Tenim una immillorable xarxa de contactes d’alt nivell tant en clients com en propietaris dins de l’àmbit nacional i internacional. El que ens permet oferir grans oportunitats d’inversió, aconseguint una rendibilitat real i segura a la ciutat de Barcelona.

[columns][one_half]

Estudi de mercat.

Li fem una valoració professional del seu habitatge i assegurem la viabilitat de l’operació (Fiscalitat, fons provisió cancel·lació hipoteca, ITE, etc.)

Un Expert Immobiliari.

Té un expert immobiliari que l’assessorarà en tot el procés de venda perquè pugui aconseguir el major preu possible a l’hora de vendre el seu pis.

Pla de Màrqueting.

Li enviem un fotògraf professional, escrivim la descripció i preparem l’anunci per als portals líders com idealista, etc. El seu habitatge estarà disponible per a més de 10.000.000 de compradors instantàniament.

[/one_half][one_half]

inversión inmobiliaria vender su piso

[/one_half][/columns]

 

[columns][one_half]

Millorem l’aspecte del seu Pis

Optimitzem l’experiència del comprador. Millorem l’aspecte i vam realitzar fotos professionals. Aconsellem sobre decoració i distribució de mobles a l’hora d’ensenyar el seu pis per convèncer el seu comprador. Fem un treball de Home Staging Professional.

[/one_half][one_half]

home staging ausbar inmobiliaria maquillar tu casa para venderla

[/one_half][/columns]

 

[columns][one_half]


[/one_half][one_half]

Gestionem les visites a la seva propietat.

Alguns compradors viatgen des de l’estranger o des d’altres ciutats i dediquen un només dia a visites, altres compradors locals tan sols tenen possibilitats de visitar la seva propietat fora del seu horari laboral: Vostè no ha de preocupar de res. Els nostres Personal buyers acompanyaran els compradors en les visites que necessitin per veure l’immoble i respondran a totes les preguntes tècniques dels inversors.

Filtrat de trucades i Sincronització de Visites

Atenem les trucades perquè ningú li molesti. El nostre servei d’atenció al client està disponible en quatre idiomes (castellà, anglès, francès i català) donada la gran demanda de compradors internacionals. Unifiquem els diferents canals per les quals vam rebre notificacions: correu, trucades de veu i Xarxes Socials i les canalitzem i ordenem.

[/one_half][/columns]

[columns][one_half]

Gestionem els certificats Obligatoris

La llei obliga a presentar al venedor diversos certificats obligatoris per poder vendre el seu pis, la cèdula d’habitabilitat o el Certificat Energètic. Vostè no ha de preocupar ja que gestionem la seva obtenció.

El comprador també exigeix que la propietat estigui lliure de càrregues pel que el nostre equip d’advocats Immobiliaris s’encarrega de presentar tota la documentació exigida.

[/one_half][one_half]

certificados para vender su piso
[/one_half][/columns][columns][one_half]

Your personal CRM Gestión de ofertas dinámicas experto inmobiliario
[/one_half][one_half]

Gestió d’ofertes dinàmiques.

El seu expert immobiliari i les nostres eines informàtiques promouen les seves ofertes entre els compradors interessats per aconseguir el preu més alt del teu habitatge.

Atenció Personalitzada.

Està informat en tot moment dels compradors interessats, les seves visites, l’impacte de la campanya de màrqueting, el seu feedback i les ofertes en tot moment a través del seu personal Buyer i la comunicació que permeten les Xarxes Socials.

Re Màrqueting i seguiment de compradors.

Es realitza un seguiment personalitzat de totes les ofertes per a no deixar cap possibilitat al marge. Això garanteix obtenir sempre el millor preu a l’hora de vendre el seu pis.

[/one_half][/columns]

[columns][one_half]

L’acompanyem a la signatura.

Un cop has trobat al seu comprador, el seu expert immobiliari al costat del seu advocat li dóna suport fins a la signatura del contracte de compravenda assegurant que es realitzen tots els tràmits requerits i el contracte d’arres i el contracte final de Compra-venda té les millors clàusules per a vostè.

Planifiquem l’Estratègia Fiscal

Vendre una propietat comporta unes despeses i impostos que s’han de tenir en compte a l’hora de fixar un preu com a l’hora de redactar un contracte de compravenda. El nostre equip d’Advocats Immobiliaris i fiscalistes l’ajudaran en tots aquests passos: IRPF, Plusvàlua Municipal …

També li assessorarem en amb altres despeses associades: notaria …

[/one_half][one_half]

firma de contrato vender tu piso o propiedad vendre el seu pis
[/one_half][/columns]

Vendre el seu Pis amb Ausbar Assessoria Tècnica i Legal

ausbar abogado inmobiliaria constructora y arquitecto

 

Contacta


Col.legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida.

 

Altres Serveis que prestem a l’hora de vendre el seu habitatge:

Cancel·lació d’hipoteca, si la propietat tingués una associada.

Comprovació que l’habitatge està lliure de càrregues.

Perquè l’habitatge estigui lliure de càrregues, qui ven ha d’estar al dia dels pagaments de comunitat, derrames, IBI, taxa d’escombraries, etc., que ha de pagar qui sigui el propietari de l’habitatge a data 1 de gener. És a dir, si la venda es signa el 2 de gener, llevat que es pacti el contrari per les parts, tots els impostos de contribució van a càrrec del venedor.