Qui Som. Introducció

Ausbar.

Assessoria Tècnica i legal.

Qui Som: La Nostra Consultora neix de l’experiència gairabé bicentenària de la Família BarbaVinculats a l’expansió de Barcelona més enllà de les muralles i de la implantació de Fundacions, Entitats i Empreses a la ciutat comtal han treballat per a clients de tota Espanya, sent avui dia una de les empreses amb més tradició.

 Ausbar abogado arquitecto constructor Quienes Somos Qui Som

Actualment formem un Equip Professional dedicat a la protecció dels interessos dels nostres clients. Treballem en diferents àmbits amb equips multidisciplinaris que enfoquen els temes tractats des de totes les perspectives.

Tenim l’experiència de treballar amb clients des de fa més de cent anys, aportant a aquestes entitats la seguretat, la confiança i la discreció que necessiten i es mereixen.

La nostra prioritat és que el client se senti segur i atès en el terreny legal. Expliquem tots els passos i accions possibles , aconsellem i respectem la decisió del client. El nostre treball és guiar en els Processos Legals que necessiti , acompanyant i explicant les seves millors opcions. La Llei és igual per a tots però cada client és diferent i té necessitats úniques.

Qui Som a Ausbar

Ausbar Advocats: Pablo Barba dirigeix l’Àrea d’Advocats i Inversions Immobiliàries . Expert en Dret Immobiliari, Patrimonial i de Família.

Ausbar Arquitectura: Expert Arquitecte en edificis de Serveis i Comunitaris, Javier Barba ha realitzat per tota Espanya: Col·legis, Pavellons Esportius, Residències d’Estudiants, Centres Hospitalaris, Residències de Malalts i persones dependents. Arquitecte de Capçalera d’Edificis Històrics, és expert en la seva adaptació per a usos moderns i les normatives actuals. També ha dissenyat Jardins i cases particulars.

Ausbar Immobiliària compta amb un equip de professionals multilingües i amb anys d’experiència en el mercat immobiliari que l’ajudarà en el procés global d’adquisició o venda del seu immoble. L’assessorem amb tot el coneixement del mercat immobiliari, així com tot el relacionat amb les inversions estrangeres i la venda de propietats de luxe.

Qui Som: Ausbar Advocats , Ausbar Arquitectura, Ausbar Immobiliari.