Gestió de Patrimonis Immobiliaris, Herències i Lloguers.

Gestió de Lloguers.

Gestionem de principi a fi el seu inmoble:

Cerca de Llogaters, Contractes, Reparacions, Impostos, Gestió de Impagaments.

Planificació dels processos successoris.

Procediments hereditaris. Herències.

Inversions i desinversions en immobles.

Inversió Inmobiliària per a Llogar

Consells per fer rentables tu Inversió Immobiliària:

  1. reclamar gastos de formulación de Hipoteca reclamar clausula sòl gestionar alquilerInvertir racionalment i no deixar-se portar per les emocions o els sentiments. Son operacions que impliquen grans quantitats econòmiques per la qual cosa cal analitzar amb tranquil·litat tots els factors implicats en la inversió.
  2. La ubicació de l’habitatge és el més important. L’ideal és trobar un barri d’una gran ciutat que estigui en procés de revalorització. Les zones modernes i dinàmiques solen ser les que aconsegueixen augmentar el seu valor amb el temps.
  3. Habitatge / Oficina o Local Comercial. Per regla general la Residència Residencial sol ser més rendible però un Comercial local situat als centres de les Ciutats també és una bona inversió.
  4. Estudiar les perspectives de lloguer de la zona a llarg i curt termini. Algunes zones destaquen per tenir molta demanda de lloguer i oferta.
  5. En cas de necessitar fer una reforma, aquesta ha de ser valorada i estudiar si juntament amb el preu de l’habitatge ens resulta rentable la Inversió.
  6. És millor Investir en zones que es coneixen i que estan a prop d’on residim. És la millor manera de controlar la nostra Inversió.
  7. Els costos de la comunitat són dades a tenir en compte. Les urbanitzacions luxoses o amb moltes prestacions tenen elevats costos de manteniment que després no sempre es poden reflectir en el preu de lloguer i reduiria els beneficis de la nostra inversió.
  8. Valorar les característiques de l’Immoble i de la zona. Tenir més o menys dormitoris, ascensor o garatge i que estigui situat en una zona tranquil·la o que tingui llum solar tot el dia són punts que determinen la facilitat per aconseguir un lloguer rentable.
  9. En cas de necessitar finançament per a la inversió cal comparar molt bé les diferents hipoteques que s’ofereixen i negociar tots els punts amb les Entitats Bancàries.
  10. Si no tenim experiència, el millor és tenir un Consultor Immobiliari que s’encarregarà de descartar zones i immobles. L’expert també valorarà la millor forma jurídica per a la nova adquisició segons les seves condicions familiars i laborals i donarà els passos necessaris amb Hisenda en aquest sentit. Un Expert en Inversions Immobiliàries també negocia amb les entitats bancàries per evitar clausulas abusives.

Alguns Exemples d’Immobles i Habitatges que Gestionem:

naciodigital entrevista a pablo barba inversion inmobiliaria alquiler

Gestion alquiler hotel asturias madrid inversion inmobiliaria ausbarGestión de Alquileresalquiler residencial barcelona

 

Dejar un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.